Onze dieren komen uit verschillende bronnen: import, inkoop en ons eigen breeding center. Wij krijgen door het jaar heen importen binnen uit de hele wereld. Daarnaast werken we samen met veel grote kwekers die hun nakweek aan ons verkopen. En tot slot kweken we zelf een hoop soorten. Maar veelal is de vraag hoger dan het aanbod van veel soorten en daardoor kunnen we niet continu aanbod garanderen. Is een soort uitverkocht kan het voorkomen dat deze soort nooit meer terug komt of het kan enige tijd duren. Maar we kunnen nooit vooraf voorspellen wanneer een soort terug komt in ons assortiment. Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Via de nieuwsbrief communiceren wij onder andere pre-order opties voor importen, nieuwe soorten die binnen zijn gekomen en soorten die terug zijn in het assortiment. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
Sinds April 2021 hebben wij de verzendkosten iets verhoogd en bepalen wij of er verzending noodzakelijk is met een styrofoam box en heatpack. Dus het is niet noodzakelijk om zelf winterverzending en/of een heatpack toe te voegen aan je bestelling.
Helaas is dit niet mogelijk. Wij proberen onze prijzen erg scherp te houden en iedere handeling extra kost tijd en dus geld. Bij bepaalde dieren / diersoorten is het geslacht niet te bepalen.
Onze prijzen zijn scherp en onze marges zijn klein. Wij geven dus geen korting op uw order. Wij houden door het jaar heen diverse leuke acties met kortingen, mysterie boxen en meer. Bij bepaalde soorten geven we staffelkorting, koopt u meer dan krijgt u een lagere prijs.
Nee, de voorraad zoals hij is staat in de webshop. Zijn er nog maar twee dan zijn er echt nog maar twee.
Omdat er slechts onregelmatig iemand aanwezig is en we ook op andere plekken nog bedrijven hebben en daar ook aanwezig moeten zijn is het helaas niet mogelijk om bestellingen af te halen bij Isopods.nl

Staat je vraag er niet in?

Neem gerust contact met ons op.

Copyright 2021 Isopods © All Rights Reserved