Stage

Vanaf het schooljaar 2022/2023 zal Isopods.nl ook stage plaatsen aanbieden voor het VMBO en MBO. Isopods.nl is onderdeel van Kleindierpark welke door S-BB erkend is als leerbedrijf. Isopods.nl zoekt specifiek stagiair(e)s die een passie hebben voor ongewervelden, kikkers, padden, reptielen, etc.

Isopods.nl is een gespecialiseerde webshop, daarnaast kweken we zelf onder meer isopods maar ook gekko’s.

Stagiare M/V

Jaarlijks zoeken tientallen jongeren een stage plaats, Isopods.nl biedt een beperkt aantal stage plaatsen voor VMBO-TL en MBO leerlingen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn divers, zo kom je in aanraking met diverse dieren, o.a. isopods, miljoenpoten, kakkerlakken maar ook kikkers, padden en reptielen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

– Het schoonhouden van verblijven/bakken/terraria
– Het onderhouden van verblijven/bakken/terraria
– Verzorging van alle soorten
– Voeren van alle soorten
– Voorbereiden van bestellingen
– en alle overige werkzaamheden

Begeleiding

Je zal ingewerkt worden door de eigenaar die tevens je begeleider is tijdens je stage periode. Als je bent ingewerkt en je voert je werkzaamheden goed uit dan kun je daarna ook zelfstandig aan de slag.

Wat vragen wij?

– Leeftijd minimaal 16 jaar
– Affectie met ongewervelden en reptielen
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Goede omgang met mens en dier

Wat bieden wij?

– Werken met insecten, reptielen, etc.
– Een leuke en gezellige stageplek
– Koffie, thee en fris

Solliciteren?

Wil jij stage lopen bij Isopods.nl, stuur je sollicitatiebrief naar wij nemen naar aanleiding van je brief altijd contact met je op, ook als we geen plaats hebben.

Dagje meelopen?

Naar aanleiding van je sollicitatie is het mogelijk dat we je uitnodigen om eerst een dagje mee te draaien bij Isopods.nl.

Copyright 2021 Isopods © All Rights Reserved