Verpakken voor transport

Wij krijgen vaak de vraag wat een goede methode van verpakken is voor isopods wanneer klanten dieren naar ons toe moeten zenden. Er zijn diverse manieren mogelijk maar dit is één van de makkelijkste methodes en voor ons heel eenvoudig omdat wij zo makkelijk de aantallen kunnen controleren.

Deze foto's zijn gemaakt van een zending die wij ontvingen van een klant, de basis bestaat uit een krekelbakje, dit mag uiteraard ook een ander bakje zijn. Hierin ligt op de bodem een dubbel gevouwen keukenrol velletje, daarop een op maat geknipt stuk eierdoos en daarop wederom een dubbel gebouwen keukenrol velletje.

Spray met een bloemspuit de eierdoos zeer licht zodat deze iets vochtig is. De isopods vinden het prettig om zich te verschuilen in de eierdoos.

Voeding

Als je verwacht dat de dieren wat langer onderweg zijn dan kan je een stukje courgette of peen toevoegen aan de zending.

Etiket

Een etikel op het bakje met informatie als de soort en het aantal maakt het voor de ontvanger makkelijker.

Vochtigheid

Maak de inhoud van je bakje (keukenpapier en eierdoos) niet te vochtig, vocht kan de isopods ook schaden waardoor ze dood aankomen of snel na aankomst dood gaan. Via de meeste transporteurs zijn de isopods slechts 2 dagen onderweg, je kan ze beter te droog dan te nat verzenden.

Transport naar isopods.nl

Wil je isopods aan ons verzenden? Wij maken gebruik van VanavondBezorgd en deze transportmaatschappij heeft een landelijke dekking. Wij kunnen je het label voor de zending naar ons toe aanleveren en je het dichtsbijzijnde adres geven waar jij je pakketje naar ons toe kan afgeven. Informeer hiervoor even bij ons.

Copyright 2021 Isopods © All Rights Reserved