Verzendinformatie

Met ingang van 1 juli 2023 wijzigt Isopods.nl haar methode van verzenden. En wij willen graag uitleggen waarom.

In de afgelopen maanden is gebleken dat veel klanten altijd alles zo goedkoop mogelijk willen en uiteraard begrijpen wij dat volkomen maar zodra het op dierenwelzijn aankomt vinden wij dat een paar euro extra daarin geen rol zou mogen spelen. Pakketten zijn te lang onderweg met dode dieren tot gevolg en ondanks dat met akkoord gaat met onze DOA voorwaarden wil men toch gecompenseerd worden.

En ondanks dat dit insecten zijn vinden wij het volkomen onnodig dat deze sterven. Hieruit blijkt dat het nodig is dat wij als webwinkel ingrijpen.

Daarnaast is Isopods.nl gevestigd in een zeer landelijk gelegen gebied in Oost Groningen waar de hoeveelheid pakketpunten zeer beperkt is. En wij stellen aan de pakketpunten waarmee wij werken een aantal eisen. Zo moet de ruimte waarin onze pakketten staan minimaal kamertemperatuur zijn. Er moet voorzichtig omgegaan worden met de pakketten bij aanlevering en wij moeten er van op aan kunnen dat men ons contacteert wanneer de pakketten niet op dezelfde dag worden opgehaald om welke reden dan ook. In de afgelopen jaren hebben we samen gewerkt met twee verschillende punten waarmee altijd goed contact was, helaas is één van deze punten inmiddels gestopt en het andere punt stopt binnen afzienbare tijd ook wegens privé omstandigheden.

De overige punten in de nabije omgeving voldoen niet aan de door ons gestelde eisen.

Deze twee punten samen zorgen ervoor dat wij hebben besloten dat we binnen Nederland vanaf 1 juli enkel nog via UPS zullen verzenden. De prijzen voor verzending met UPS liggen wat hoger maar daartegenover bieden wij u bij iedere zending DOA garantie en de zendingen worden rechtstreeks bij één van de Isopods.nl locaties afgehaald waardoor de eerder genoemde condities ook worden behaald.

Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

Copyright 2021 Isopods © All Rights Reserved